Σουαζιλάνδη

Δείτε καταχωρήσεις

Realigro.gr είναι η πρώτη παγκόσμια μηχανή αναζήτησης κτηματομεσιτικών όπου μπορείς να βρεις καταχωρήσεις κατοικιών προς πώληση Σουαζιλάνδη

Ακίνητα προς πώληση στη Σουαζιλάνδη

Η Σουαζιλάνδη είναι μια μικρή μοναρχία στην ενδοχώρα της νότιας Αφρικής. Συνορεύει με τη Νότια Αφρική στο βορρά, προς τα δυτικά και προς τα νότια, και με τη Μοζαμβίκη στα ανατολικά. Δεν έχει έξοδο στη θάλασσα. Οι πρωτεύουσες είναι Mbabane και Lobamba.

Χάρη στην κυβερνητική πολιτική που προτίθεται να δημιουργήσει νέες κατοικημένες περιοχές, σημειώθηκε σημαντική βελτίωση στην αγορά ακινήτων και αύξηση των ακινήτων προς πώληση στη Σουαζιλάνδη.

 

Η αγορά ακινήτων της Σουαζιλάνδης χαρακτηρίζεται από ανεπαρκή προσφορά οικονομικά προσιτών κατοικιών, οπότε ο τοπικός πληθυσμός δεν έχει την οικονομική δυνατότητα να αγοράσει το δικό του σπίτι και έτσι αφήνει το πράσινο φως σε ξένους επενδυτές που ενδιαφέρονται για ακίνητα προς πώληση στη Σουαζιλάνδη.

 

Τα καλύτερα μέρη για αναζήτηση ακινήτων προς πώληση στη Σουαζιλάνδη είναι τα Lobamba, Mbabane, Manzini και Simunie.

Το Manzini προσφέρει ενδιαφέροντα ακίνητα προς πώληση καθώς υπάρχει αεροδρόμιο.

Η Lobamba είναι πλούσια σε καταλύματα και ως εκ τούτου προσελκύει ξένους επενδυτές που ενδιαφέρονται να αγοράσουν ακίνητα προς πώληση στη Σουαζιλάνδη που μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως εξοχικές κατοικίες.

Χάρτης, πορεία των τιμών και στατιστικά στοιχεία

Σχετικές ακινήτων

Cod. 10642

Πώληση Χωράφι, Σουαζιλάνδη, Mbabane, Mbabane, Mbabane

Reserved negotiation
Πώληση
Χωράφι

250000 m²
γη προς πώληση
UNAVAILABLE
Χάρτης, πορεία των τιμών και στατιστικά στοιχεία
2005-2022 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB